Buďte originální


Nejspíš se i vám už někdy stalo, že jste si spletli dvě firmy, protože měly dost podobný název. Někdy se to může stát, protože fantazie lidí při vymýšlení názvů není bezbřehá, a tak někdy může být problém rozlišit od sebe dvě různé firmy, které jsou si ale podobné názvem. Je dobré když se dají firmy rozlišit jinak, a to třeba podle loga. Právě logo je jedna u věcí, na které by firmy rozhodně šetřit neměly. Je důležité mít opravdu kvalitní a jedinečné logo, na základě kterého si každý vybaví zrovna tu firmu, které logo patří. Tvorba loga je prací pro marketingovou agenturu nebo pro grafické studio, a právě tam byste se měli obrátit, aby vám logo nakreslili.

kresba loga

I malý podnikatel, který podniká sám na sebe, by měl mít nějaké logo. Například pokud pečete dorty, měli byste mít logo které se týká pečení. Logo by mělo svým způsobem pokud možno charakterizovat předmět činnosti, ale kousek dortu už má kde kdo. A právě s tímto úkolem si také poradí odborník, který by měl mít alespoň nějaký přehled o lozích, která už někomu patří.

papíry a tužky

V čem vám logo pomůže?
Jak už jsme si vysvětlili, je to perfektní rozlišovací pomůcka. Funguje skvěle i jako reklama. Mnozí podnikatelé si nechávají svoje loga natisknout třeba na reklamní předměty, díky čemuž potom veřejnost ví k jaké firmě logo patří. Z naší dílny pochází několik log, které patří i velkým společnostem. Možná budete překvapeni, jaká loga vyšla z našich hlav. I vaše může být kvalitní, jedinečné a nápadité. Nechte nás pracovat na něčem, co vám pomůže s propagací vaší firmy.

Nejen logo dokážeme vymyslet
Protože fungujeme jako marketingová agentura, nabízíme vám celou škálu nástrojů, pomocí kterých může dojít ke zvýšení potenciálu vaší firmy. Můžeme vám pomoct s rozvojem podnikání, ať už jste OSVČ a nebo firma, která se rozrůstá a začíná nabírat zaměstnance.