Svatba v zámecké zahradě


Máte rádi romantiku a plánujete v tomto duchu i svatbu? Nechcete ji promarnit v uzavřeném prostoru pronajatého salónku, ale rádi byste ji prožili v přírodě, v krásném prostředí zámecké zahrady? Zámecké areály bývají pro pořádání svateb jako stvořené, mohlo by se vám to líbit například v Bechyni, v zámku Obytce, v Hostačově či v Průhonicích, a pokud bydlíte nedaleko Kladna, třeba v Buštěhradě, mohl by vás uspokojit i kladenský zámek.

ženich a nevěsta

Svatby v zámeckých zahradách jsou celkově klidnější vzhledem k tomu, že se tu svatební hosté rozprostřou do velkého prostoru, a mají tu více možností pro volný pohyb. Zámecká zahrada uspokojí i neposedné děti, které bývají častokrát zdrojem problémů, pokud se jim podaří při pobíhání v interiéru rozbít vázu, porcelánový servis nebo dekorativní předměty zavěšené na stěnách. Svatba uspořádaná venku na zahradě má jen jedinou nevýhodu, a sice je třeba mít v záloze nějaké zázemí, pokud vás tu zastihne letní bouřka.

svatba v exteriéru

Nedělejte si starosti s nábytkem – velkou starostí na oslavách tohoto typu bývá nábytek, můžete se obávat jeho zničení, pokud vpustíte svatebčany do vašeho obýváku, a za přispění alkoholu se tu mohou odehrát i velmi nepříjemné momenty. Svatební oslava pod party stanem však nic takového nepřipustí, stačí pod stan rozložit plastové zahradní stoly a židle, a máte klid. Velmi podobně si poradíte s nádobím, které může být jednorázové z papíru, anebo rovněž z plastu, a jeho zničení vám může být ukradené. Můžete se pak soustředit na to podstatné, a sice na zábavu.

Zábava s party stanempronájem party stanu levně vás nenechá na pochybách, že byste tu mohli prožít i výjimečné okamžiky. Jen vědět, jak zorganizovat program oslavy, a co nabídnout vašim hostům, aby se tu nenudili. Na svatbu se skvěle hodí míčové, karetní a deskové hry, můžete tu mít terč s šipkami, můžete vyzkoušet lukostřelbu anebo pozvat kouzelníka.