I pro vás je to skvělá volba


Kdo řeší bydlení, ten si klade otázku, zda bude lepší zrekonstruovat starší dům a nebo jestli bude lepší postavit novostavbu. Obě varianty mají samozřejmě klady a zápory, a záleží na třech hlavních věcech:

  • Zda jste ochotní bydlet ve starším domě
  • Zda máte dost času na rekonstrukci
  • Zda máte finanční rezervu

stavba domu

Předělávat starší dům může být někdy sázka do loterie, protože každý starší dům může skrývat nepříjemná překvapení. Všechny práce se tak budou muset zastavit, aby se problém vyřešil, a to může trvat i několik dní. To všechno jsou důvody, proč většina lidí chce spíš stavět novostavbu. Ale ani u novostavby není zaručeno že bude všechno bez problémů. Zejména pokud se budete pouštět do stavby svépomocí, může jít o problém, pokud stavebnictví nerozumíte a dopustíte se různých chyb.

Daleko lepší je nechat si postavit dům, a třeba rovnou na klíč. Proč je dům na klíč lepší? Hlavně proto, že se nemusíte o nic starat. Jenom si vyberete dům a pak už jen čekáte, až dostanete klíče a předávací protokol. U nás si můžete vybrat z velkého množství typových projektů, které jsme připravili. Pro případ že vás nic nezaujme a nebo vám žádný projekt nebude zcela vyhovovat, nabízíme možnost úpravy projektu nebo přípravy zcela individuálního projektu.

nový bungalov

Vyberte si třeba bungalov Economy Al https://www.enerdomy.cz/katalog/economy-a, který patří mezi naše nejpopulárnější domy díky své nízké ceně. Stojí méně než 4 miliony, což je v dnešní době opravdu krásná cena. Stavíme domy po celé republice a jsou s námi spokojeni všichni naši klienti, protože vždy děláme maximum pro to, abychom dům předali včas. V našich domech najdete všechno, a dokonce i solární panely a tepelné čerpadlo pro snížení nákladů na bydlení. Bydlete v moderním domě, který si můžete dovolit i vy, protože nabízíme i cenově dostupné domy do pěti milionů korun. Bydlet můžete ještě letos.