Druhy džínů


Baví vás móda? V poslední době jsem si všimla, že móda se mění opravdu extrémně rychle. Téměř ani nestíhám vidět, jak se móda mění. Je to opravdu velice rychlé. A taky jsem si řekla, že vlastně ani nemusím staré nemoderní oblečení vyhazovat. Protože jsem se dozvěděla, že třeba za několik měsíců tu bude opět moderní. Moje maminka mi říkala, že dříve byly také moderní plísňové kalhoty, takové plesnivé kalhoty. Vůbec jsem si tohle nedokázala představit. To jako dají navlhčené džíny třeba někam do sáčků? Že potom tyto rifle nebo džíny budou plesnivé? Je to takové docela divné.

Džíny nosí děti i dospělí.

Také mi maminka popsala, jak to vlastně vypadá. Jsou to takové světle modré džíny a mají bílé fleky. Vlastně to prý vypadá jako plíseň, tak jsem si řekla, že když to takhle se dříve nosilo, že třeba v budoucnu to bude moderní i u nás v této dnešní době. Jenomže člověk nikdy neví. Možná to bude moderní anebo nebude, ale abych se přiznala, tak ani v obchodě jsem vůbec neviděla žádné plísňové kalhoty. Potom mi maminka řekla, že se dříve nosili i zvonáče anebo mrkváče. Mrkváče byly takové džíny, které byly vysoké a byly opravdu úzké. V bocích byly docela široké, ale potom se hodně zužovaly.

Džíny mám hodně ráda.

Zvonové džíny zase byly naopak. Zvonové džíny byly takové, že navrchu byly takové spíše uplejší, ale dole zase byly opravdu hodně rozšířené. Tyto zvonové džíny se nosily už i za mě někdy v devadesátých letech. Musím uznat, že jsem tyhle džíny opravdu milovala. A u nás se říkalo, že čím širší džíny, tak tím lépe. Potom zase byly moderní takové ty uplé džíny. Skinny džíny anebo slim džíny. Také jsem je měla ráda, ale stále jsem nikdy vůbec nedala dopustit na zvonové široké kalhoty. V tom mi nešel vidět alespoň velký zadek a veliká stehna. Naštěstí tohle už nemám, protože cvičím. Také mám ráda kvalitní, krásné sportovní oblečení do posilovny.