Nové auto za pár minut


Když se podíváte okolo sebe uvidíte, že většina lidí bohužel stále jezdí velmi starých autech. Jen minimum z nich přitom splňuje podmínky pro provoz na pozemních komunikacích. Stále je totiž možné projít technickou kontrolou i v případě, že auto už dávno není v nejlepší kondici. Stačí mít na stanici technické kontroly někoho známého, kdo vaše auto nechá projít bez problémů. Na takové hříšníky si ale dělá zálusk Policie, a řeší nejen to, že někdo jezdí autem, které by technickou normálně neprošlo, ale řeší i techniky, kteří taková nechají projít.

salon hyundai

Statisíce za nové auto
Největším problémem, který musí lidé řešit, když si chtějí koupit nové auto, jsou samozřejmě peníze. Vzhledem k tomu, jak všechno zdražuje, většina lidí si nové auto raději nepořizuje. Kdo má průměrné příjmy a platí bydlení, raději si odkládá peníze bokem a nákup nového auta odkládá na dobu neurčitou. To se samozřejmě nelíbí vládě, která neustále řeší že na silnicích jezdí spousta starých aut, které znečišťují ovzduší. Když se podíváte na ceníky různých výrobců automobilů, uvidíte, že nejlevnější modely stojí okolo půl milionu Kč. Čím vyšší výbava, tím samozřejmě vyšší cena.

podpis smlouvy

A když už si někdo kupuje nové auto, nechce úplně základní výbavu. Bohužel když někdo nemá dostatek peněz na nové auto, nemá jinou možnost než nákup odložit. Pokud ale nové auto chcete i tak, můžete využít nákup auta na splátky. Lidé jsou už dlouho zvyklí nakupovat různé věci na splátky, tak proč si na splátky nekoupit i auto? Nové auto na splátky bez akontace asi nepořídíte, protože většina prodejců akontaci vyžaduje alespoň minimální výši, což je zhruba 10 % z celkové ceny vozu, ale i tak můžete za pár minut odjet s novým autem které je hned vaše. Vyplatí se srovnat si více nabídek a podepsat smlouvu tam, kde vám poskytnou nejlepší cenu i podmínky pro splácení.